Captain America gokkast

Zoals de titel van deze online video gokautomaat al doet vermoeden is deze gokkast geheel geïnspireerd op de in 2011 uitgekomen film over de Amerikaanse Superheld met de naam Captain Amerika. Playtech heeft hiermee een geweldige 5 rollen video gokkast neergezet met 20 verschillende combinatielijnen die tot uitkering kunnen overgaan, de zogenaamde paylines. Deze online gokautomaat is onderdeel van de Playtech Marvel Slots lijn en heeft dan ook de kenmerkende Marvel Multi Level Mystery progressieve jackpot. Wanneer je de film gezien hebt of het stripboek kent dan weet je wat er te gebeuren staat; hoofdrolspeler Steve Rogers, de super soldaat, komt oog in oog te staan met Red Skull, de gemene antiheld en zijn gevolg. Maar zelfs als je niet bekend bent met het achterliggende verhaal dan is het zeker de moeite waard dit spel uit te proberen. Captain America is een allround spel voor zowel de beginner als de meer ervaren speler van online casino gokkasten op het internet.

  • Software ontwerper: Playtech
  • Maximale inzet: €0.01
  • Minimum inzet: €2000
  • Rollen: 5
  • Paylines: 20
  • Jackpot: Ja
  • Uitkeringspercentage 97%

Graphics en symbolen

CaptainAmerica2

Het spel is voorzien van prachtige grafische effecten, de animaties zijn bescheiden maar geven juist dat het effect wat een 2-dimensionale online gokkast tot leven lijkt te brengen. Spelers hebben enorm veel keuze zodat er een speelmogelijkheid voor iedere portemonnee is. Je kunt als speler kiezen op welke rij je wilt wedden en het ingezette bedrag kan verschillen van 0.01 munt minimaal tot een maximale inzet van 6 munten per rij. Natuurlijk dient hierbij opgemerkt te worden dat wanneer je op minder rijen wedt, je uiteraard ook minder kans maakt op een prijs.

 

De meest belangrijke symbolen om naar uit te kijken zijn natuurlijk de afbeeldingen van Captain America, de Red Skull en hun eigendommen. Zowel Captain America alsook de Red Skull zijn ook de afbeeldingen die voor de Jokers worden gebruikt, die elk andere afbeelding kunnen aannemen, behalve die van de scatter en de gratis draairondes. Wanneer deze jokers worden ingezet, wordt ook soms automatisch de verdubbelaars geactiveerd. De afbeelding met het Captain America Logo is de scatter en deze betaald al uit wanneer er 2 of meer van op de rollen zichtbaar zijn.

 

Speciale spel eigenschappen

Een van de meest interessante eigenschappen van deze Captain America online video gokkast is het Super Energy Free Games Bonus. Deze wordt geactiveerd wanneer je een combinatie draait met een Captain America symbool op de eerste rol, een gratis draaironde symbool op rol die en een Red Skull op de 5e rol. In deze speciale ronde wordt de speler naar een geheel nieuw scherm geleid waar de twee hoofdfiguren een gevecht houden met superkrachten om op die manier toegang te krijgen op nog meer speciale eigenschappen zoals de 4 gratis draairondes. Voor degene die heel veel geluk heeft in deze ronde het Super Spins symbool draait, die kan rekenen op nog eens 2 extra super draairondes. Tijdens dit spel wordt er een uitzettende joker in het veld gebracht en worden de lage kaarten vervangen door extra hoge kaarten.

CaptainAmerica

Captain America jackpot

Playtech is en van de weinige software ontwikkelaars van online video gokkasten die regelmatig met spellen komt met een zogenaamde progressieve jackpot. Ook Captain America heeft deze vorm van jackpot in het spel.

 

Conclusie

Playtech heeft zichzelf zeker geen windeieren gelegd met het op de markt brengen van dit spel. Het thema en de graphics zijn erg uitnodigend en het spel speelt gemakkelijk en vloeiend, ook wanneer de speler niet op de hoogte is van het eigenlijke Marvel stripverhaal of de film met dezelfde titel niet hebben gezien. Mede door de aanwezigheid van de progressieve jackpot is Captain America zeker een spel waarbij spelers zullen terugkeren.