Mega Fortune Dreams gokkast

Als miljonair is het leven als een mooie droom. En laat dit nu net precies dat zijn wat je kan bereiken met een beetje geluk en goede wil op de Mega Fortune Dreams slot van Netent! Met rustgevende lounge muziek op de achtergrond, palmbomen, hagelwitte stranden, de achterkant van een luxe jacht en de grootste verwennerij aan exotische champagnecocktails, val je als een blok voor de droom van luxe. En meer dan zeker dat die luxe perfect weergegeven kan worden op een Android of iPad / iPhone slot!

De originele Mega Fortune slot bracht luxe in winkelen, de opvolger Mega Fortune Dreams brengt je niet langer naar de Franse Rivièra maar naar je eigen privé-eiland ergens in de Caraïbische zee. Het spel heeft nog steeds drie jackpots, namelijk: de Rapid, de Major en de Mega. Allen op het niveau dat je verwacht te zien, met inbegrip van een paar honderd tot enkele gezonde miljoenen uiteraard! Mega Fortune Dreams heeft een aantal behoorlijk omvangrijke wins op de rollen en maakt nog steeds de levensstijl als miljonair heel aantrekkelijk. Wat denk je, eens proberen om groot te dromen?

Mega Fortune Dreams Basic Facts

  • Software ontwikkelaar: Netent
  • Maximale inzet: € 80,-
  • Minimum inzet: € 0.20,-
  • Aantal rollen: 5
  • Winlijnen: 20
  • Jackpot: Progressief
  • Percentage uitbetaling: 96,4%

Grafische vormgeving en symbolen

Mega Fortune Dreams ziet er adembenemend uit, met heel zuivere grafische ontwerpen en unieke symbolen, die vooral de luxe uitstralen. Als symbolen krijg je veel diamanten, champagne en de duurste designer artikelen.mega-fortune-dreams-slot

Unieke speleigenschappen

Mega Fortune Dreams heeft 20 winlijnen met 5 rollen. Het spel wordt gespeeld met het vaste aantal winlijnen, 20 dus. Enkel de inzet kan je zelf instellen. Voor slechts 20 eurocent per spin maak je kans op de Mega Jackpot. Het leuke is, dat je in dit spel geen grote bedragen hoeft in te zetten om een van de jackpots te winnen. De moedige types kunnen wel spelen tot een maximum inzet van 80 euro per spin, waardoor de kansen wel verhogen, maar het is zeker geen absolute noodzaak om met grote bedragen te komen aanzetten.

Wat je inzet ook mag zijn, je krijgt sowieso plezier voor je geld. Zelfs al win je geen jackpots, Mega Fortune Dreams laat je niet met lege handen vertrekken. Het spel heeft ook twee leuke bonussen. Een eerste is de gratis spinbonus. En die houdt in: wanneer je 3 of meerdere flitsende diamanten op de rollen krijgt, win je tot maar liefst 20 free spins die vermenigvuldigd kunnen worden. Terwijl je Mega Fortune Dreams speelt kan je ook nog eens extra vermenigvuldigers winnen. Spannend, lonend en vooral winstgevend! De tweede leuke bonus is het rad. Die verdien je als je een jackpotsymbool krijgt op 3 laatste rollen. Met andere woorden rol 3, 4 en 5. En alle spelers draaien met plezier aan dat rad want dit is nu net waar het allemaal om draait! Het rad doen draaien en met een van de 3 jackpots naar huis gaan! Het enige wat je moet doen is proberen om de binnenste cirkel te bereiken. Win je niet, dan krijg je enkele troostcredits.

Samenvatting

Mega Fortune Dreams is een zeer relaxt, aangenaam, maar vooral spannend spel om te spelen. En de reële kans om miljoenen te winnen is relatief groot. Gemiddeld valt de hoofdprijs om de 8 weken. De Franse Riviera of een eigen eiland in de Caraibische zee? Het is en blijft een moeilijke keuze tussen de 2, maar als de Mega Jackpot hoger is op de ene dan op de andere, dan denken wij dat zelfs het meest wispelturige hart op de juiste boot weet te springen.