Starburst gokkast

Starburst is een razendpopulaire online gokkast. De slotmachine kwam in 2011 op de markt en heeft sindsdien een trouw spelerspubliek opgebouwd. Miljoenen online gamers stemmen graag af op Starburst vanwege de toegankelijkheid en snelheid van de gokkast. Bovendien maak je bij Starbust veel kans om een aardige som te winnen.

De gokkast heeft vijf rollen waarop drie symbolen te voorschijn komen na elke spin. In totaal zijn in het spel tien winlijnen te vinden. Deze lijnen werken zowel van links naar rechts als van rechts naar links, wat het aantal winlijnen verdubbeld. De symbolen van de Starburst bestaan uit vijf verschillende kleuren diamanten, de Zeven, de BAR en de Ster. Dit laatste symbool, beter bekend als de Starburst Wild, functioneert als joker van de gokkast. De werking van het spel is eenvoudig. Je geeft een draai aan de gokkast en indien vijf dezelfde symbolen op jouw winlijn verschijnen, wordt je inzet verdubbeld.

Starburst Basic Facts

  • Software ontwerper: Netent
  • Maximale inzet: € 100
  • Minimum inzet: € 0.01
  • Rollen: 5
  • Paylines: 10
  • Jackpot: neen
  • Uitkeringspercentage: 96,1 %

Spelen Starburst

Graphics en symbolen

Bij Starburst zijn geen opmerkelijke grafische snufjes of speciale symbolen terug te vinden. Dit verklaart misschien wel de populariteit van de gokkast. De makers kozen voor een simpele slotmachine met vijf rollen waarop telkens drie symbolen verschijnen. Er worden geen filmfragmenten of animaties getoond en Starburst kreeg geen soundtrack. Dit maakt de gokkast toegankelijk en begrijpelijk voor iedereen en draagt wellicht bij tot het succes van Starburst.

Op de vijf rollen van de gokkast verschijnen na elke spin allerlei symbolen. Bij Starburst werd gekozen voor diamantsoorten in vijf verschillende kleuren. Daarnaast maken ook de Zeven en het BAR-teken deel uit van het spel. De winlijnen zijn zowel van links naar rechts als van rechts naar links geactiveerd. Indien je hebt ingezet op een bepaalde lijn en hierop vijf identieke symbolen zichtbaar worden, ontvang je het dubbele van de prijs.

Speciale eigenschappen van het spel

Op de tweede, derde en vierde rol kunnen tijdens het spel niet alleen diamanten, Zevens of Bar-tekens zichtbaar worden, maar duikt af en toe ook een stersymbool op. De ster, ook wel de Starburst Wild genoemd, is de joker van de gokkast. Wanneer de Starburst Wild gedraaid wordt, zal deze meteen de hele rol vol jokers plaatsen. Dit kan leiden tot leuke prijzen. Daarnaast krijg je bij een Starburst Wild een free spins aan de gokkast. Bij deze spin blijven de jokers staan op het scherm en met een beetje geluk draai je opnieuw een Starburst Wild. Bijgevolg ontvang je nogmaals een nieuwe spin en krijg je vast en zeker een aardige prijs.

Indien na een spin de Starburst Wild op je scherm verschijnt, maak je als speler kans op heel wat toffe prijzen. Wat Starburst bovendien extra aantrekkelijk maakt, is dat de joker geen uitzondering is in het spel maar regelmatig op het scherm verschijnt.starburst-slot1

Starburst jackpot

Starburst lijkt op het eerste zicht weinig winlijnen te hebben. Dit is echter schijn ! De winlijnen werken, zoals eerder vermeld, in twee richtingen en dit verdubbelt het originele aantal. Een jackpot vinden we bij Starburst niet terug, maar wordt ook niet gemist. Als speler win je immers regelmatig en maak je bovendien kans op een maximale winst van 50 000 euro. Een jackpot wordt bijgevolg overbodig.

Conclusie

Starburst is het geschikte spel voor iedereen die houdt van een eenvoudige gokkast. Het online casinospel werkt zonder al te veel gadgets of technologische snufjes, maar is snel en toegankelijk voor iedereen. Bovendien zorgt de Starburst Wild, die regelmatig valt, voor extra spins of interessante prijzen. Heb je zin om een avondje te spelen zonder eerst ingewikkelde spelregels te moeten lezen ? Win je graag gemakkelijk prijzen? Dan is de Starburst de geschikte gokkast om jou te entertainen.