Wheel of Fortune gokkast

Spin om te winnen op de supergekke en populaire slotkast van IGT. Gelanceerd in 1996, worden gokkers al jaren gefascineerd door deze schitterende stijl van wedden met hoge jackpots en draaiende geldwielen. Hoewel de resultaten van deze gokkasten willekeurig worden gegenereerd, zijn er altijd een paar trucjes om langer te spelen met je inzet en je kansen om te winnen te verhogen. IGT bracht ondertussen al een 200-tal varianten van Wheels of Fortune in de gokwereld en telkens blijven ze trouw aan het verbeteren en het brengen van zeer innovatief, creatief en spannend spel. En elke nieuwe aanpassing zorgt ervoor dat de speler alleen maar aan het wiel wil draaien!

Wheel of Fortune Basic Facts

  • Software ontwikkelaar: IGT
  • Maximale inzet: € 55,-
  • Minimum inzet: € 0.05,-
  • Aantal rollen: 5
  • Winlijnen: 5
  • Jackpot: 12.500 munten
  • Percentage uitbetaling: 96,5%

Spelen Wheel of Fortune

Grafisch ontwerp en symbolen

Wheel of Fortune heeft al ruim bewezen een grote hit te zijn in de vele online casino’s. De reden hiervoor is dat IGT geprobeerd heeft om als grafisch ontwerp de gelijkenissen met het origineel te bewaren. Zelfs het gejuich van een onstuimig publiek werd behouden voor een realistischer gevoel tijdens het spelen van de online slotkast. En het succes van deze slotkast toont aan dat ze hier zeker in geslaagd zijn. De manier waarop het bonusspel wordt gespeeld is dus ook vrij realistisch. De muziek op de achtergrond is een beetje smakeloos, maar zo was het ook in de shows op televisie. Er is in de loop der jaren geprobeerd om vele televisie shows op slot te zetten, maar vele van die pogingen mislukten. Wheel of Fortune slot is een goede en eerlijke vertegenwoordiging van de televisie show en het beste wat je ooit zal krijgen.

De ontwerpers van deze gokkast hebben gekozen om het spel te vullen met klassieke pictogrammen. Enkele van de symbolen in deze online slotmachine omvatten aardbeien, sinaasappelen, druiven en watermeloenen; maar dit zijn alleen de laagbetalende symbolen. Hoogbetalende symbolen omvatten een,2 of 3 goudstaven, een diamanten ring, een cruise schip en een tropisch strand. Natuurlijk zijn de laatste drie symbolen de meest gewilde onder de gokkers. Wanneer je 5 van deze dezelfde pictogrammen op een winlijn krijgt, ontvang je respectievelijk een uitbetaling 750 munten, 1.000 munten en 1.200 munten.

Andere symbolen zijn de bonusjackpotsymbolen (het logo van Wheel of Fortune dient als bonussymbool in het spel) en de joker symbolen (een kaart met op de achtergrond Wild geschreven).wheel-of-fortune-slot

Unieke speleigenschappen

In tegenstelling tot de bekende scène uit de TV show zelf, speel je de Wheel of Fortune slot op 5 rollen slechts 5 winlijnen. Hierdoor wordt het de speler gemakkelijk gemaakt om de manier te kiezen waarop hij of zij wil spelen.

De Wheel of Fortune bonus is het bovenspel van Wheel of Fortune. In het benedenspel is alles vrij eenvoudig en zijn de te winnen bedragen eerder aan de lage kant, maar in het bovenspel is waar het zich allemaal afspeelt en waar uiteraard het meeste geld te winnen valt. Het bonusspel wordt geactiveerd wanneer 3 Wheel of Fortune symbolen op de rollen verschijnen. De speler wint ongetwijfeld de eerste draai in de bonusronde daar er slechts één bankroet op het rad verschijnt. De tweede spin in de bonusronde heeft 3 bankroets op het rad en dit is hetzelfde voor de verdere spins in het bonusspel.

De jackpot van 12.500 munten kan gewonnen worden op 2 manieren. De eerste is 5 Wild symbolen op een winlijn. De andere manier is om 5 bonussymbolen (Wheel of Fortune logo’s) op een winlijn. Wie speelt met de maximale inzet, kan bij het winnen van de jackpot op zijn of haar rekening ruim 55.000 euro bijschrijven.