Speel gratis bingo online en op je telefoon

Bingo wordt door miljoenen mensen wereldwijd gespeeld. Elke seconde wordt er wel een nieuw spel gestart. Nu kun je online met verschillende mensen over de hele wereld Bingo spelen. Bingo heeft een plek gekregen in ons dagelijks leven. Deze handleiding laat je zien hoe Bingo werkt en hoe je mee kan spelen.

Bingospelers kunnen nu online gratis spelen. Je kunt voor je plezier of gratis spelen en toch echt Bingo geld winnen. Deze korte handleiding laat zien hoe Bingospelers online kunnen spelen op de computer, mobiele telefoon of tablet.

Stap-voor-stap Bingo handleiding
1. Kies een bingo spel
2. Maak een profiel aan
3. Speel met gratis bingokaarten

Bingo spel: Unibet, Unibet, lees de volledige review hier
Dagelijks gratis bingo: Ja
Mobiele bingo: Nee
Inleg: Nee

Hoe werkt het
Vergelijkbaar met free spins, is gratis bingo een campagne tool voor online casino spellen om zo spelers binnen te halen en zich te registreren voor een bepaald spel. Steeds meer spelers weten van deze gratis spellen af. Zij spelen dan gratis maar met echt geld in de pot. Spelers hoeven geen geld in de pot te leggen, maar kunnen wel geld winnen.

Eén ding dat we hierover moeten zeggen is dat het gewonnen geld vaak de vorm van een bonus wordt uitgekeerd, en dat het ingeleverd moet worden om verder te spelen. Als aan de turn-over eis is voldaan, dan kunnen de spelers pas hun geld opnemen.

Wanneer kun je gratis bingo spelen?
Dit is een lastige vraag om te beantwoorden. Het hangt af van het rooster van de bingo, en deze wordt elke dag bijgewerkt. Het hangt ook af van het seizoen en van de aanbieder van het bingospel. Je kunt de tijden achterhalen door in te loggen bij het bingo software. We hebben gezien dat de bingospellen minstens één maal per dag overdag toegankelijk zijn.