Golden Fish Tank gokkast

golden fish tank NL yggdrasil

Toen Yggdrasil Games met Golden Fish Tank op de proppen kwam, was wellicht de eerste gedachte van velen dat dit niet zou aanslaan bij de ervaren speler. Slots met cartoonafbeeldingen zijn bijna zo oud als de weg naar Rome en daarom ook geneigd om na verloop van tijd te gaan vervelen. Nou, om eerlijk te zijn raden we aan niet te snel te oordelen over Golden Fish Tank want deze exotische oceaan zal je ongetwijfeld verrassen! Op vele vlakken is dit een geweldig spel dat volzit van felgekleurde vissen, kaartsymbolen en Wild bonussen die vrijwel bij elke draai verschijnen. De Wild bonussen voegen er zelfs een aantal extra traktaties aan toe, zoals de Sticky Wilds. Zonder twijfel is Golden Fish Tank van Yggdrasil Gaming toch wel de moeite waard om erin te duiken!

Hier kun je spelen op Golden Fish Tank:

Golden Fish Tank Basic Facts

Software ontwerper:Yggdrasil
Maximale inzet:€0.20,- (normaal spel), €0.25,- (met Golden Bet)
Maximale inzet:€100,- (normaal spel), €125,- (met Golden Bet)
Rollen5
Paylines20
Jackpot:€50.000,-
Uitkeringspercentage:95,6%

Gerelateerde slots-artikelen:

Grafisch ontwerp en symbolen

golden fish tank gokkastGolden Fish Tank heeft een sereen onderwater thema dat zich afspeelt in de majestueuze oceaan waar talrijke gouden, gekleurde en gelukkige vissen rondzwemmen. Op de achtergrond zijn een aantal sierlijke waterplanten te spotten en het meest sublieme aan de grafische achtergrond is dat de lichtstralen erin slagen om door het heldere water te stralen tot op de zanderige bodem van de oceaan. Alle ingrediënten om je in een gemoedelijke sfeer te brengen zijn absoluut aanwezig.

Gerelateerde slots-artikelen:

Unieke speleigenschappen

Deze leuke en spannende 3D slot wordt gespeeld met 5 rollen en 20 winlijnen. De 15 standaard symbolen worden verdeeld over de rollen met 3 symbolen verticaal en 5 horizontaal. Het is de bedoeling om met deze 15 symbolen combinaties te maken op de 20 winlijnen die vooraf werden bepaald en niet kunnen worden gewijzigd door de speler. De 15 symbolen bestaan uit: vissen (uiteraard), maar ook klavers, schoppen, harten en ruiten. De beschikbare symbolen waarmee combinaties kunnen gemaakt worden, zijn vier vissen en daarnaast nog eens vier andere symbolen. Naast de gewone symbolen zit er ook nog een wild verstopt in de oceaan en die kan de plaats innemen van alle andere standaard symbolen.

Gerelateerde slots-artikelen:

Op het eerste zicht lijkt Golden Fish Tank niet echt een bijzondere slot. Iedere gokkast heeft wat hierboven geschreven staat, maar het zijn juist de verborgen extraatjes in het spel die deze gokkast zo bijzonder maakt. Zo is er de Golden Bet die zonder twijfel de prachtige oceaan al heel wat spannender maakt. De Golden Bet dient handmatig geactiveerd te worden en verhoogt je inzet bij elke draai met 5 munten wat je uiteindelijk een grotere winst kan opleveren. En alsof dit nog niet genoeg is, laat een geactiveerde Golden Bet – wanneer je in het bonusspel terecht komt, je nog een extra spel functie kiezen. Het bonusspel is een ware schattenjacht waar vele extra Wilds, scholen vissen, vermenigvuldigers en extra gratis spins liggen te wachten om door jou gevonden te worden. Pak dus die gouden vissen, verzamel ze en laat je uitdagen door het bonusspel want daar valt echt wel het grootste plezier te beleven!

golden fish tank symbolen

Gerelateerde slots-artikelen:

Samenvatting

Het is onnodig te zeggen dat de Golden Fish Tank slot vol verrassingen zit. Naast een smaakvol grafisch ontwerp en symbolen die zeker niet gaan vervelen, is dit een subliem spel. De animaties zijn een visuele traktatie en met het aangeboden bonusmateriaal mag dit zeker een winstgevende slot genoemd worden. Zelfs zonder de Golden Bet, is het zeer aangenaam spelen maar waarom zou je je kans op het verkrijgen van geweldige overwinningen verlagen?