Pimped gokkast

pimped NL play'n go

Pimped is op de markt gebracht door de software ontwikkelaars van Play’n GO als reactie op de zeer succesvolle online casino gokkast van Microgaming met de naam Loaded. Dit spel was zelfs een zo groot succes dat Microgaming er in 2015 een vernieuwde versie van uit heeft gebracht. Voor de liefhebbers van dit spel, maar die toch eventjes net iets anders willen is Pimped de ideale keuze. Het spel heeft veel flitsende grafische effecten, die vooral tot zijn recht komen wanneer de jackpot van maar liefst 1.000.000 munten uitgekeerd wordt. Ook is er veel aandacht geschonken aan de spectaculaire geluidseffecten en in combinatie met de handgeschilderde symbolen en toepassing van de nieuwste softwaretechnieken is dit spel zeer zeker de moeite waard. De hiphop muziek trekt veel jongvolwassenen aan. Groot verschil met het spel van Micrgaming is dat Pimped 25 paylines of uitbetalende combinaties kent, maar een totaal van 10 paylines heeft. Pimped is een online video gokkast die de serieuze spelers zeker zal bevallen. Voor nieuwelingen is het aan te raden te beginnen met het spelen van een gratis oefenronde om zo bekend te worden met hoe de kast werkt.

Hier kun je spelen op Pimped:

Pimped Basic Facts

Software ontwerper:Play'n GO
Maximale inzet:€0.01
Maximale inzet:€100
Rollen5
Paylines10
Jackpot:Ja
Uitkeringspercentage:97%

Gerelateerde slots-artikelen:

Graphics en symbolen

pimped gokkast

Alhoewel er maar tien uitbetalende combinaties zijn, zijn er heel veel verschillende mogelijkheden tot het plaatsen van een weddenschap en het geeft de spelers de gelegenheid zelf de muntwaarde per rij in te zetten. De minimum inzet kan verschillen van minimaal 0.01 tot 2 munten per rij. De symbolen bestaan uit prachtig vormgegeven bronzen ringen, dollarbiljetten, mooie dames en uiteraard een paar pimps, afgewisseld met de reguliere kaart symbolen 10, Boer, Vrouw, Heer en Aas die een sparkelende uitstraling hebben. De kaarten hebben een maximale waarde van 750 munten bij 5 x draaien, terwijl bij het draaien van vijf Jokers de uitkering kan oplopen tot een totaal van 1.000 munten.

Gerelateerde slots-artikelen:

Extra spel eigenschappen

Om het spel nog spannender te maken kan de Gamble eigenschap geactiveerd worden, waarbij je een extra weddenschap kunt afsluiten op de kleur en de soort van speelkaart (harten, klaveren, schoppen of ruiten) die zal gaan vallen. Wanneer je deze weddenschap wint, wordt het ingezette bedrag tot wel 4x in waarde vermeerderd. Spelers kunnen een maximaal van 2.500 munten inzetten per weddenschap en het is op elk moment mogelijk om tot uitbetaling van het gewonnen tegoed over te gaan. Bij het draaien van drie gouden dollar symbolen op willekeurige plaatsen op de rollen en 5 Play’n GO-symbolen heb je recht op 5 speciale draairondes bij welke gegarandeerd prijzen vallen. Wanneer je tijdens een dergelijke ronde nogmaals een Play’n Go symbool draait, krijg je nog eens 2 extra rondes in deze speciale ronde. In het totaal kun je in dit level kans maken op een maximum van 20 Win Spins en natuurlijk kans maken op de fantastische Jackpot.

Gerelateerde slots-artikelen:

pimped NL symbolen

De Pimped jackpot

Zoals boven gezegd kom je bij het draaien van drie gouden dollarbiljetten in de extra Win Spins speelrondes. Gedurende deze ronde maak je kans om de jackpot te winnen. Deze niet progressieve jackpot staat voor een beloning van maar liefst 1.000.000 munten.

Gerelateerde slots-artikelen:

Conclusie

Pimped is een prachtige 5 rollen online video gokkast met 10 verschillende combinaties die tot uitbetaling overgaan. Play;n GO heeft hiermee een geduchte concurrent van het succesvolle spel Bejeweled van software ontwikkelaar Microgaming op de markt gebracht. Het spel ziet er prachtig uit en maakt gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zowel de grafische effecten en de geluidseffecten.