Big Bad Wolf gokkast

big bad wolf NL NetEnt

Big Bad Wolf is een niet progressieve online gokautomaat met 5 rollen en en totaal van 25 verschillende lijnen waarop gegokt kan worden. Het spel is in 2013 uitgebracht als een van de eerste spellen ontwikkeld door de nieuwe speler op de markt van software ontwikkelaars voor online video gokkasten. De groep jonge Zweedse enthousiastelingen die hun sporen al hadden verdiend bij een van de meest bekende software ontwikkelaars Net Entertainment hebben inmiddels heel veel successen op hun naam staan en veel prijzen gewonnen op het gebied van innovatie. Quickspin wordt inmiddels beschouwd als een van de meest toonaangevende software ontwikkelaars van online video gokautomaten.

Hier kun je spelen op Big Bad Wolf:

Big Bad Wolf is geïnspireerd op het wereldbekende kinderrijmpje van de drie biggetjes en de Grote Boze Wolf.

Big Bad Wolf Basic Facts

Software ontwerper:Quickspin
Maximale inzet:€0.25
Maximale inzet:€125
Rollen5
Paylines25
Jackpot:Ja
Uitkeringspercentage:97,3 %

Gerelateerde slots-artikelen:

Graphics en symbolen

big bad wolf gokkastBehalve jokers in de vorm van de varkentjes en de andere prachtig vormgegeven symbolen op de rollen, komt Big Bad Wolf ook met normale jokers in de rondes waar gratis draairondes in te verdienen zijn. Om deze te activeren dien je minimaal drie Bad Wolf scatter figuren te draaien, op willekeurig welke rollen. Net zoals in het bekende sprookje zal de wolf proberen de door de biggen gebouwde huisjes van verschillende materialen om te blazen. Het eerste huis is gemaakt van stro en dus gemakkelijk te vernietigen. Bij het omver blazen van het tweede huisje, wat is gemaakt van hout, verdiend de speler 10 gratis draairondes. Bij het derde huisje wat van steen is gemaakt dien je drie symbolen te draaien met een afbeelding van de maan. Hierbij krijg je weer 2 gratis draairondes extra. Tijdens de oefenrondes is de gemiddelde winst 25 keer de inzet.

Het spel laat zich gemakkelijk bedienen en ook is het mogelijk om het spel sneller te laten spelen door de verschillende animaties niet te laten draaien. Hiervoor die je de Fast Play knop in te drukken en het bedrag van de weddenschap aan te passen. Het minimumbedrag wat ingezet kan worden is 0.25 munten, en het maximaal in te zetten bedrag is 125 speelmunten.

Uiteraard heeft ook dit spel van Quickspin de mogelijkheid tot autoplay.

Gerelateerde slots-artikelen:

Speciale spel eigenschappen

Wat het spel nog het meest bijzonder maakt zijn de zogenaamde Swooping Reels, die in combinatie met de Pigs Turn Wild joker kaart verschijnen wanneer je wat verder in het spel gevorderd bent. Het werkt door middel van een gemakkelijke formule die alle winnende combinatie symbolen wegblaast, en hierdoor een vrije plaats creëert waardoor de erboven gelegen symbolen nar beneden vallen. Hoe verder je in het spel geraakt, des te beter de beloning is die uitgekeerd wordt bij het

draaien van een winnende combinatie. En des te makkelijker het lijkt te worden om de winsten nog groter te maken.

Gerelateerde slots-artikelen:

big bad wolf symbolen

Big Bad Wolf jackpot

Net zoals heel veel Quickspin spellen heeft Big Bad Wolf een niet progressieve jackpot in de extra bonus rondes. Deze jackpot bedraagt 1000 keer de maximale muntwaarde.

Gerelateerde slots-artikelen:

Conclusie

Big Bad Wolf is een geweldige online video gokkast van Quickspin. Prachtig vormgegeven en ondersteund door een aanstekelijk muziekje wat op de achtergrond gezellig tokkelt. Het spel biedt verschillende mogelijkheden voor het winnen van gratis draairondes en jokers. De mogelijkheid om het spel versneld te spelen en op Autoplay te zetten is een uitkomst voor de echte online casino speler. Big Bad Wolf heeft een uitkeringspercentage van 97,3% en betaald redelijk vaak uit zodat de speler het gevoel heeft dat er wel degelijk wat te winnen valt.