Andre the Giant gokkast

Andre The Giant is een 5 rol online video gokkast van het grote bedrijf Next Generation. Alhoewel deze software ontwikkelaar vooral bekendheid heeft als ontwikkelaar van console games zoals de Playstation en de Xbox, komen er ook geweldige online casino spellen van de Nextgen Gaming groep. Het spel Andre The Giant is er een van. Deze online video gokautomaat heeft 25 paylines, oftewel combinaties die tot uitbetaling over gaan, een prachtige jackpot en is een genot om op te spelen.

Software ontwerper:NextGen Gaming
Maximale inzet:€0.01
Maximale inzet:€50
Rollen5
Paylines27
Jackpot:Ja
Uitkeringspercentage:97 %

Hier kun je spelen op Andre The Giant

Graphics en symbolen

andre the giant gokkast

Voor iedereen die van worstelen houdt en rond de dertig jaar of ouder is, is Andre The Giant direct herkenbaar als de Franse worstelaar die in de jaren 1973 tot en met 1992 grote naam had in de WWF en ook en legendarische rol speelde in de cultfilm The Princess Bride. Met het op de markt brengen van een online gokautomaat gebaseerd op deze levensechte held heeft Nextgen Gaming weer en geweldige slag geslagen en wederom bevestigd waarom Nextgen ook op het gebied van online gokautomaten tot een van de toonaangevende software ontwikkelaars behoord.

Gerelateerde slots-artikelen

De worstelring vormt het achtergronddecor van de 5 rollen die zelf in de touwen lijken te hangen. De basis symbolen zijn allemaal gerelateerd aan een worstelwedstrijd, inclusief afbeeldingen van tickets, een hot dog, en groot scherm, fans, handschoenen, de speciale hoge worstelschoenen, een stoel, een blauw masker, de worstelring, een gouden kampioensriem, de scheidsrechter en een worstelaar met een rood masker. Andre zelf is het joker symbool. Op de rijen 2 en 4 kan deze zich uitzetten over alle rollen om zo een winnende combinatie te vormen Het Scatter symbool is weergegeven door het Andre The Giant logo, en activeert een van de leukste speleigenschappen van dit geweldige spel.

Gerelateerde slots-artikelen

Speciale spel eigenschappen

Wanneer je 5 Wrestler symbolen weet te draaien, krijg je twee bonus levels en een Gamble mogelijkheid. Bij het spelen van deze ronde maak je ook kans om de jackpot te winnen met een beloning van 5.000 munten. Het feit dat de Andre The Giant jokers zich kunnen uitzetten over alle 5 de rollen geeft en drastische verhoging van de kans dat dit ook echt kan gebeuren. De jackpot lijkt het hele spel door binnen handbereik. Maar ook het scatter symbool is belangrijk. Wanneer je drie of meer Andre The Giant Logos weet te draaien wordt de Battle Bout Bonus geactiveerd. Hiermee kun je 10 gratis draairondes winnen. Tijdens deze gratis draairondes kun je Special Attack Moves verzamelen die als nieuwe afbeelding op de laatste rol zal verschijnen. De verschillende Attack Moves zijn Hug, Chop, Choke en Head Butt. Later kan je deze Moves weer inzetten bij het volgende gevecht en de in deze ronde gewonnen gratis draairondes zullen verdubbeld worden. Wanneer je er meer dan drie weet te verzamelen, krijg je een Giant Signater Finishing Move rode, waarin je een verdubbelaar van 20 maal kan winnen.

Gerelateerde slots-artikelen

andre the giant symbolen

Andre The Giant Jackpot

Deze prachtige online video gokkast van Nextgen heeft een niet progressieve jackpot van 5000 munten. Deze is te winnen in de extra bonus ronde. Toegang tot deze ronde is vrij eenvoudig dus er zijn veel kansen om deze jackpot te winnen.

Gerelateerde slots-artikelen

Conclusie

Deze online gokkast is een speciale ervaring voor iedereen die van worstelen houdt. Maar ook voor degenen die niet bekend zijn met de levende legende Andre The Giant is het een prachtig spel om te spelen. Het spel is makkelijk in gebruik en er zijn voldoende extra bonussen en extra rondes te verdienen. Een enerverend spel wat zeker in onze top tien staat van beste Nextgen Gaming spellen.