Twin Spin gokkast

twin spin NL netent

De Twin Spin brengt je naar de tijd van de eerste slotkasten. Je weet wel, zo’n speelkast die je ergens in een hoekje van een heerlijk ouderwets café zag staan en waarvan de Bar, zevens, kersen, diamanten, gouden bellen en geluiden die uit een blik leken te komen, je al van ver riepen omdat de machine je meteen een relaxt gevoel gaf zodra je erop speelde. Op zo’n kast kon je uren spelen en de Twin Spin is niet anders dan de oude versie in een modern jasje. En om het nostalgisch gevoel nog een extra duw te geven, zette NetEnt er heerlijke muziek onder uit de jaren ’80. Uiteraard is Net Entertainment meegegaan met de tijd en werden er tal van extraatjes aan het spel toegevoegd, maar zonder twijfel ligt de ziel van de allereerste slotkasten nog duidelijk in het ontwerp van de Twin Spin. Twin Spin werd dankzij de technologie en vooruitgang een nog leuker en spannender spel. Mocht de muziek in Twin Spin niet jouw smaak zijn, zet het uit en laat jouw eigen eighties klanken weergalmen terwijl je geniet van een stukje nostalgie op zijn best!

Hier kun je spelen op Twin Spin:

Twin Spin Basic Facts

Software ontwerper:NetEnt
Maximale inzet:€0.25
Maximale inzet:€125
Rollen5
Paylines243
Jackpot:geen
Uitkeringspercentage:96,6 %

Gerelateerde slots-artikelen:

Grafisch ontwerp en symbolen

twin spin NLHet grafisch ontwerp van de Twin Spin is een heerlijke retro-versie. Ja, echt wel pure nostalgie! De symbolen en het geheel werden dan wel in een moderner jasje gegoten, alles is nog perfect herkenbaar gebleven. Het ontwerp is zonder meer een visuele traktatie voor het oog, met behoud van het rustgevende effect. De kleurencombinaties en gewone kleuren zijn niet overdreven of te fel. Tout court: perfect! Een spel dat je zoals voorheen met plezier speelt!

Als symbolen zien we opnieuw de oude symbolen verschijnen, namelijk de bars, zevens, kersen, diamanten, enz. maar ook de symbolen uit kaartspelen werden eraan toegevoegd, zoals de K, A, J, en uiteraard ook de cijfers.

De rode kersen hebben de laagste waarde. Daarop volgen de gouden bellen, dan de gouden bar, vervolgens de rode 7 en het meest waardevolle symbool is de glinsterende diamant. Het grafisch ontwerp en het gebruik van de oude symbolen geven je meteen een vertrouwd gevoel en ook al heeft de Twin Spin weinig extra’s, er zijn er toch een paar.

Gerelateerde slots-artikelen:

Unieke speleigenschappen

De Twin Spin heeft 5 rollen en geen winlijnen. De koppelingen die kunnen gemaakt worden liggen volledig door elkaar. Het maakt dus niet uit waar een symbool op de rol terecht komt. Theoretisch gezien zou je dus, met een scherm dat gevuld wordt met allemaal dezelfde symbolen, 243 prijzen op hetzelfde moment kunnen winnen.

Verder heeft de Twin Spin weinig extra eigenschappen, behalve dan de rollen die tegelijkertijd kunnen draaien. Dit is uiteraard de eigenschap waar de naam van deze slotkast aan gelinkt werd.

De gelijkdraaiende rollen zijn dus 2 rollen die aan elkaar gekoppeld zijn en deze koppeling gebeurt bij elke spin. Zo kan bijvoorbeeld rol 1 en 2 aan elkaar vasthangen of rol 3 en 4. Het is ook zo dat de rollen die aan elkaar gekoppeld zijn altijd dezelfde symbolen tonen. Dit alles samen versterkt uiteraard de winkansen, maar de winst is dan ook niet erg hoog. Leuker en interessanter wordt het als meerdere rollen zich aan elkaar koppelen. Niet alleen het scherm oogt dan nog een stuk mooier, maar ook de prijzen.

Gerelateerde slots-artikelen:

twin spin gokkast

Gerelateerde slots-artikelen:

Samenvatting

Twin Spins is een soepel en eenvoudig spel, met rollen die snel draaien en opnieuw draaien zonder al te veel lawaai en dus zonder de achtergrondmuziek te verstoren. Een pareltje uit de winkel van Netent.