Spin Party

spin party NL playn go

Spin Party is een van de geweldige spellen ontwikkeld door software ontwikkelaar Play’n GO.

Deze software ontwikkelaar van online video gokkasten is in Zweden gebaseerd en heft al enkele bekende creaties op zijn naam staan. Hun doel is de spellen zo te ontwikkelen zodat deze vooral ook op de mobiele apparaten goed te spelen zijn. Hiervoor maken zij gebruik van de HTML5 techniek en Flash. Het moet de speler vooral ook makkelijk gemaakt worden toegang tot een spel te krijgen. Met populaire spellen zoals Pimped, Pearls of India, en Maskarade heeft deze Europese ontwikkelaar met Spin Party is verrassends neergezet. Het originele spel welke in 2015 is uitgebracht is energiek en heeft heel verrassend als thema het uitgaan.

Hier kun je spelen op Andre The Giant

Spin Party Basic Facts

Software ontwerper:Play’n GO
Maximale inzet:€0.10
Maximale inzet:€100
Rollen5
Paylines10
Jackpot:Ja
Uitkeringspercentage:97.6 %

Gerelateerde slots-artikelen:

Graphics en symbolen

spin party gokkast

Als je in de mood bent om later nog uit te gaan en je hebt je al helemaal omgekleed, dan zijn online gokkasten met onderwater thema’s of relaxte muziekjes niet echt de sfeer waar je op zit te wachten. Dit is waar Spin Party de hoek om komt kijken. Het geweldig energieke spel heeft 5 rollen en tien winnende combinaties. Het is en evenwichtig spel met mooie grafische ontwerpen die allemaal gebaseerd zijn natuurlijk op uitgaan en feest vieren. Het gemiddelde uitkeringspercentage ligt rond de 96 % en de inzetten zijn niet hoog. De muntwaarde loopt van 0.1 cent tot 2 cent en de maximale weddenschap is 5 munten per lijn. Er is ook en autoplay, maar geen mogelijkheid tot fast play Hierbij moet opgemerkt worden dat het spel al redelijk snel speelt.

Behalve de normale speelkaarten 10, Boer, Vrouw, Heer en Aas die een lage waarde hebben in het spel, zijn er verschillende klassieke fruitafbeeldingen zoals kersen, citroenen en bellen. BAR,s en uiteraard de 7. De overige symbolen zijn geïnspireerd door de partyscene en deze retro symbolen zijn gedurende het spel het meest waardevol. De drie meest waardevolle kaarten geven een beloning van respectievelijk 500, 750 ren 1.500 munten wanneer deze 5 x in beeld gedraaid worden!

Gerelateerde slots-artikelen:

Speciale spel eigenschappen

De kaarten met de joker afbeeldingen zijn uitgevoerd in voorstellingen van een dansend of feestend persoon. Deze geven op zichzelf helaas geen uitkering in munten maar kunnen veranderen in ieder willekeurig ander symbool om zo een winnende combinatie te vormen. En dat is nog maar het begin want iedere keer dat zo een dergelijke dansende joker in beeld verschijnt krijgt de speler automatisch minimaal een gratis draaironde. Ook de verdubbelaars zijn bij dit spel aanwezig. Hiermee kan het gewonnen bedrag tot 5 keer vermeerderd worden over de verschillende levels.

Gerelateerde slots-artikelen:

spin party symbolen

De Spin Party Jackpot

Alhoewel het spel niet al te scheutig is met het geven van beloningen in de vorm van munten is er toch een leuke jackpot te winnen. Deze jackpot is net zoals de meeste door Play’n GO ontworpen spellen niet progressief en geeft en uitkering van maar liefst 250.000 munten!

Gerelateerde slots-artikelen:

Conclusie

Spin Party is een 5 rollen online video gokautomaat met een uniek thema, namelijk de dance scene. De 10 winnende combinaties en de jackpot houden het spel spannend tot op de laatste weddenschap. Een spel wat vol energie zit met leuke prijzen en veel bonussen zoals de gratis draairondes die met de joker te verdienen zijn, en verschillende verdubbelaars. Net zoals de vele andere spellen van Play’n GO is dit spel zeer geschikt voor het spelen op elk willekeurig mobiel apparaat. Het spel is gemakkelijk te bedienen en ziet er grafisch zeer verzorgd uit.