Astro Magic gokkast

astro magic NL isoftbet

iSoftBet heeft met de online video gokkast Astro Magic een zeer interessante speelautomaat ontworpen voor iedereen die geïnteresseerd is in astrologie. De online gokkast heeft een ongewoon voorkomen waarbij verschillende nieuwe speel elementen zijn geïmplementeerd. Hiermee is iSoftBet er wederom in geslaagd een unieke, kwalitatief hoge online video gokkast op de markt te brengen die met kop en schouders uitsteekt boven dat van zijn concurrenten die voor het zelfde thema hebben gekozen.

Software ontwerper:iSoftBet
Maximale inzet:€0.01
Maximale inzet:€45
Rollen5
Paylines9
Jackpot:Ja
Uitkeringspercentage:96,8 %

Hier kun je spelen op Astro Magic

Graphics en symbolen

astro magic gokkast

Astro Magic is een online video gokautomaat met 5 rollen en 9 actieve lijnen waarop winnende combinaties van symbolen gevormd kunnen worden. De speler kan kiezen welke lijnen per weddenschap geactiveerd dienen te worden. De ingezette bedragen per lijnen dienen dezelfde waarde te hebben. De minimale inzet is 1 eurocent per draai en de maximale inzet is 9 euro. De standaard symbolen zijn weergegeven in de 12 figuren van de Zodiac, waarbij de normale kartafbeeldingen ook vervangen zijn door de sterrenbeelden;

  •   A (aas) is het sterrenbeeld Tweelingen
  •   K (koning) staat voor het sterrenbeeld Leeuw
  •   Q (vrouw) voor Maagd
  •   J (boer) is het sterrenbeeld Schorpioen
  •   10 is het sterrenbeeld Vissen

De afbeelding die in dit spel het meest belangrijk is, is de Aas, weergegeven door het sterrenbeeld Tweelingen. Bij 2 keer deze afbeelding vindt er een uitkering plaats van 25 munten, 3 keer is goed voor een uitkering van 50 munten, 4 keer 200 munten en wanneer de afbeelding 5 keer in de payline gedraaid wordt vind er een uitkering van 1000 munten plaats.

Gerelateerde slots-artikelen

Speciale spel eigenschappen

Natuurlijk zijn er op de Astro Magic online gokkast ook jokers, scatters en bonus symbolen aanwezig. De afbeeldingen van de jokers mogen misschien een beetje saai eruit zin, maar het vervangt iedere willekeurige speelkaart behalve die voorzien van het bonus symbool en de scatter.

Het scatter symbool heeft de afbeelding van een krab, en zorgt voor een verdubbeling van het ingezette bedrag. Hoe meer scatters je draait, des te groter is uiteraard de verdubbeling.

Gerelateerde slots-artikelen

Het ronde sterren symbool activeert een extra bonus eigenschap. Wanneer er drie, vier of vijf van worden gedraaid op elke willekeurige plaats op de vijf rollen kunnen er gratis draairondes gewonnen worden, verdubbleaars of ontvangt de speler een extra bonus.

Bij het draaien van 3 of meer water symbolen wordt de Wave bonus geactiveerd welke ervoor zorgt dat bij het Rad van Fortuin tot 5000 munten kunnen worden verdiend.

Gerelateerde slots-artikelen

astro magic symbolen

Astro Magic Jackpot

Bij Astro Magic vind je naast de verschillende bonus systemen ook een prachtige jackpot van 5000 munten. Ook een voordeel is dat het spel op ieder willekeurig moment afgebroken kan worden en er tot uitbetaling kan worden overgegaan.

Gerelateerde slots-artikelen

Conclusie

Astro Magic van iSoftBet is een energiek spel wat zeker veel mensen zal bevallen. Om het spel te spelen hoef je niet direct veel ervaring te hebben alhoewel het spelen van sommige bonusrondes toch wat oefening vraagt. Het is dan ook zeker aan te raden eerst even oefen ronde te spelen op een van de gratis te spelen versies.