Double Dragons gokkast

double dragons NL yggdrasil

Double Dragons is een ontwerp van Yggdrasil Gaming – met een uitgebreid archief aan bonusmateriaal en zoals de titel al weergeeft, neemt dit spel je mee naar een wereld vol draken. Yggdrasil Gaming is momenteel de leider op de online gokmarkt. En voor de spelers die opgroeiden met oude computer spelletjes waarin vaak draken de hoofdrol speelden, zullen opgetogen zijn om de draken opnieuw te verwelkomen in Double Dragons. Een uitmuntend spel met actie, spanning en talrijke bonussen. Stap in de drakenwereld als een moedige Harry Potter!

Hier kun je spelen op Double Dragons:

Double Dragon Basic Facts

Software ontwerper:Yggdrasil
Maximale inzet:€0.25
Maximale inzet:€100
Rollen5
Paylines25
Jackpot:€ 80 000.-
Uitkeringspercentage:96%

Gerelateerde slots-artikelen:

Grafisch ontwerp en symbolen

double dragons  gokkastYggdrasil staat erom bekend spellen te ontwerpen met een subliem grafisch ontwerp en ja, ook met de slotkast Double Dragons zijn ze er alweer in geslaagd om hetzelfde niveau van alle voorgaande ontwerpen te behalen. Zoals gewoonlijk een juweeltje met een zeer gedetailleerde afwerking. Het grafische ontwerp van het spel ziet er fantastisch uit – symbolen op de rollen zijn onder andere: 4 prachtige drakenogen (in paars, oranje, blauw en groen). De symbolen met een lagere waarde zijn de symbolen uit een set speelkaarten, namelijk: schoppen, hart, ruiten en klaveren. De soundtrack lijkt weggelopen uit Game of Thrones of Lord of the Rings, die een mooie meerwaarde geeft aan de opwinding en spanning in het spel. Als achtergrond werd gekozen voor een besneeuwde bergtop. Het moet gezegd worden, zoals altijd is ook dit spel een visuele traktatie voor het oog van Yggdrasil Gaming.

Gerelateerde slots-artikelen:

Unieke speleigenschappen

Double Dragon is een spel met 5 rollen en 20 winlijnen met talrijke features. Een ervan is de dropdown Win feature, die wanneer de speler om het even welke winnende combinatie vormt, ertoe leidt dat de winnende symbolen verdwijnen. Door de Drop Down vallen nieuwe symbolen, die de speler een nieuwe kans geeft om te winnen. De Drop Down blijft doorgaan zolang een winnende combinatie wordt gemaakt.

Als de speler het geluk mocht hebben om 4 opeenvolgende overwinningen te halen, dan wordt de Double Dragons feature ontketend. De draken worden dan in het spel losgelaten waarbij 2 Highstack wilds aan toegevoegd worden. Dit betekent dat de speler in feite 2 Wild rollen krijgt voor 1 spin. En als de speler doorgaat met het winnen van spins, krijgt de speler het voordeel om tijdens de Highstack Wilds 2 rollen Wilds te ontvangen en deze kunnen maximaal 15 symbolen bevatten.

Een volgende feature in het spel is de Dragon Heads feature waarbij drakenkoppen Wilds met special functies vertegenwoordigen.

Ander functies zijn nog: The Dragon Fire feature. De feature verandert 2 tot 3 gewone symbolen in Wild symbolen, terwijl de Ice Dragon een Dropdown winst verdubbelt. Deze laatste kan bijzonder welkom zijn wanneer je een paar opeenvolgende winnende dropdown’s wint.

Gerelateerde slots-artikelen:

En tot slot, als er 9 Dragon Heads van 1 soort kan verzameld worden, wordt de Free Spins geactiveerd en wordt de speler beloond met 9 gratis spins. Hierdoor wordt de kans groter op Dragon Wilds en wordt de speler aangemoedigd door de stimulatie van de winnende mogelijkheden. Dragon Heads worden opgeslagen aan de rechterkant van de rollen en kunnen enkel verzameld worden in het basisspel.

double dragons symbolen

Gerelateerde slots-artikelen:

Samenvatting

Double Dragon is een slotkast met een medium tot hoge variatie. Daarom is het ook heel erg genieten bij het spelen van Double Dragon. Alle bonussen en features houden het spel heerlijk spannend en de visuele traktatie is simpelweg een streling voor het oog. Ronduit alles in dit spel is afgewerkt met oog voor detail. Yggdrasil mag terecht trots zijn op alweer een nieuw paradepaardje in de slotwereld.