Wild Water gokkast

wild water NL netent

De golven blijven speels en uitdagend rollen in de Wild Water slots van Net Entertainment. Dit spel draait enkel en alleen om surfen, hagelwitte stranden en palmbomen. En nog meer, het neemt je mee terug in de tijd waar menig hippe surfers en sexy ladies uit de jaren ’60 het scherm vullen.

Hier kun je spelen op Wild Water:

Wild Water Basis Faiten

Software ontwerper:NetEnt
Maximale inzet:€0.20
Maximale inzet:€100
Rollen5
Paylines20
Jackpot:€ 400.000,-
Uitkeringspercentage:96,4 %

Gerelateerde slots-artikelen:

Grafisch ontwerp en symbolen

wild water gokkastWild Water slots van Net Entertainment is een absoluut prachtige slotkast met 5 rollen en 20 winlijnen. Het spel toont werkelijk in elk opzicht het artistieke talent van Net Entertainment. Vanaf het allereerste moment neemt het spel je mee naar de eenvoudige retro-fabuleuze dagen van de jaren ‘60 en ’70 om heerlijk met je vrienden te surfen langs de Stille Oceaan.

Gerelateerde slots-artikelen:

Het unieke aan Wild Water is dat alle belangrijke symbolen de rollen vullen als een puzzel, wat dus betekent dat het complete figuren zijn die meer dan één plaats op de rollen innemen. Het betekent ook dat het ganse figuur over meer dan drie kolommen verschijnt om te kunnen gelden als een overwinning. Deze 5 belangrijkste symbolen zijn prachtige vertolkingen van surfers in retro badkleding. De op een-na-hoogste in rang is jouw sportieve surfkerel met zonnebril, rode zwembroek en een rode surfplank in de hand. De volgende in rang kan de vrouw van je dromen zijn. Een mooie vrouw met lang bruin haar in een sexy oranje badpak. Nummer 3 is een coole kerel met gele zwembroek en surfplank. Het een-na-laagste symbool is een typische hippie kerel in een overwegend groene omgeving, met lang zwart haar, een vredessymbool rond zijn nek, en een trommel aan zijn voeten. Ten slotte is de laatste in rang een prachtige dame in een lichtblauwe bikini, leunend tegen een lichtblauwe surfplank. Maar de meest waardevolle figuur in jouw surfparadijs is je gouden surfjongen. Deze figuur kan overal op de rollen verschijnen, zowel in het hoofdspel als tijdens de gratis spins. Het is geen volledige figuur, maar een klein vierkant. Deze jongen zorgt ervoor dat jouw winsten snel oplopen. Vergeet dus niet een rugzak mee te nemen naar het Wild Water paradijs.

De sfeer op de achtergrond heeft de oceaan aan de ene kant en een klassiek VW busje aan de andere kant, geflankeerd door palmbomen en zand. Een hip, vintage rock-n-roll tune speelt op de achtergrond met het geluid van golven die zachtjes breken langsheen de kustlijn.

Gerelateerde slots-artikelen:

wild water symbolen

Unieke speleigenschappen

Een Jaws-achtige haai die de zee uitspringt, vertegenwoordigt het wild symbool en vervangt ieder ander symbool met uitzondering van de gouden surfer (bonus) en neemt de hoogste plaats in bij een winnende combinatie op de inzetlijn. Het bonussymbool is een surfer op een gouden surfplank al surfend op een turquoisegekleurde golf. Drie of meer van deze “golden boys” activeert de Free Spins. Drie van deze surfers geeft je 15 gratis spins, vier 30 gratis spins en vijf geven je een geweldige 60 gratis spins. Wanneer Free Spins gewonnen worden, vergroot de haai tot hij het volledige scherm inneemt.

Gerelateerde slots-artikelen:

Een andere bonus in het spel is de Surf’s Up Bonus die geactiveerd wordt wanneer de rollen volledig bedekt worden met een mix van surfers. Het spel betaalt je dan heel royaal 20 keer jouw inzet. Maar dan moet wel de ganse figuur zichtbaar zijn op het scherm. De Surf team bonus verkrijg je net als de Surf’s Up bonus, maar dan moet het ganse surf team verschijnen. Val niet van je surfplank wanneer deze bonus jouw winst indrukwekkend vermenigvuldigt met 200 keer jouw inzet.