Lost vegas gokkast

lost vegas NL microgaming

Dezer dagen lijkt het moeilijk om te ontkomen aan zombies, zowel fysiek als figuurlijk. Het is dus geen verrassing om een slotkast te zien verschijnen met als thema zombies. En iemand die de beoordeling en omschrijving van dit spel niet zou lezen, zou door de gekozen titel meteen weten wat het thema is. Horror fans of fans van The Walking Dead vinden zeker het nodige amusement in Lost Vegas van Microgaming. Een spel dat spelers de kans biedt om te spelen als overlevende of als zombies. Zij die kiezen om als zombie te spelen, zullen niet teleurgesteld zijn. Het is uiteraard altijd fijn om aan de winnende kant te staan.

Hier kun je spelen op Lost Vegas:

Lost Vegas Basic Facts

Software ontwerper:Microgaming
Maximale inzet:€0.30
Maximale inzet:€112
Rollen5
Paylines243
Jackpot:niet progressief
Uitkeringspercentage:96,5%

Gerelateerde slots-artikelen:

Grafisch ontwerp en symbolen

lost vegas gokkastHet grafisch ontwerp is uitnodigend om je minstens nieuwsgierig te maken naar de wereld van zombies en om zelfs als zombie door het leven te stappen. Het ontwerp is niet over-de-top, maar wel mooi en leuk geanimeerd. Achter elke hoek schuilt wel een verrassing of een zombie! De figuren en dergelijke lijken op mooi afgewerkte cartoons. Het zombie-achtige en alle spooky details maken het spel geloofwaardig en trakteren de speler op de juiste sfeer. De speler verwennen met wat er gevraagd wordt, is uiteindelijk ook een belangrijk doel in het ontwerp van een spel. Microgaming is hier zeker in geslaagd.

Lost Vegas is een slot met 5 rollen en 243 winlijnen. Of je nu kiest om te spelen als overlevende of zombie, de actie vindt plaats in de verloren straten van Vegas. De symbolen in het spel zijn verschillende soorten cartoonachtige zombies, overlevenden, een zombie verpleegster, Free spins, Wilds, en speelkaartsymbolen van het cijfer 10 tot de aas. De geluiden in het spel zijn explosief en schrikaanjagend, maar net niet overdreven. Een leuk visueel extraatje is de zombiehand met bankbiljetten die verschijnt bij het halen van een winnende combinatie in het basisspel.

De functies van het spel verschillen naargelang de spelmodus die gekozen wordt en die op elk moment kan worden gewisseld met de knop in de rechterbovenhoek van het scherm.

De symbolen met de hoogste waarde zijn ofwel 5 overlevenden, ofwel 5 zombies (afhankelijk van de gekozen spelmodus). De lagere waarden zijn de kaartsymbolen van 10 tot en met de aas.

Gerelateerde slots-artikelen:

Unieke speleigenschappen

Zoals eerder gezegd kies je alvorens het spel start of je als zombie of overlevende wenst te spelen. Beide opties bieden je Wilds, Free spins en een scatter symbool. Als overlevende vertegenwoordigt een Wild alle andere symbolen. Het Wild symbool is het Lost Vegas logo. Wanneer je een winnende combinatie haalt als zombie, krijg je een geanimeerde Elvis en Zombies op je scherm.

Het scatter logo is het gevarensymbool dat zowel in de modus van overlevende als zombie verschijnt. Drie of meer scatters leiden tot de gratis spins functie, maar er zit een kleine twist aan gekoppeld. Zo verschijnen er 25 laagwaardige symbolen tijdens de gratis spins. Naarmate het spel vordert, verdwijnen ze en worden ze toegevoegd aan het overlevingspensioen van de overlevende. De 25 symbolen worden dan vervangen door andere symbolen. Wanneer alle symbolen zijn verstopt, en wanneer de gratis spin wordt gestopt, wordt het geld dat de speler heeft opgebouwd uitbetaald.

Gerelateerde slots-artikelen:

lost vegas symbolen

Tijdens het Zombie spel is de Blackout Bonus een uitbreiding van de Wild door extra winnende combinaties te vormen. Net als in het ‘Survivor’ spel om Free spins te behalen, wordt de Wild geactiveerd door 3 scatter symbolen. Wat anders is, is dat zombies de rollen infecteren.

Gerelateerde slots-artikelen:

Samenvatting

Lost Vegas is een boeiend spel met zeer mooie graphics en interessante bonus features