Starquest gokkast

In oktober 2016 bracht BigTime Gaming een nieuwe gokkast op de markt. Starquest is een slot dat bestaat uit zes rollen en zeven rijen. Hiermee kan je als speler maar liefst op 117 649 verschillende manieren een winnende spin krijgen. De Starquest hoort met dit enorme aantal winkansen bij de ‘Megawin’ gokkasten. Andere voorbeelden zijn Dragon Born, eveneens uitgebracht onder BigTime Gaming, of Queen of Riches.

Starquest is geen doorsnee gokkast. Het spel wordt gespeeld op zes rollen waarop minimum twee en maximum zeven rijen kunnen verschijnen. Op deze rijen komen de verschillende symbolen terecht. De winkansen variëren bijgevolg bij elke spin en zijn afhankelijk van het aantal rijen per rol. Ben je een liefhebber van de ‘Megawin’ slots waarbij je op tientallen verschillende manieren kan winnen? Dan is Starquest wellicht geschikt voor jou!

Hier kun je spelen op Starquest:

Starquest Basic Facts

Software ontwerper:BigTime Gaming
Maximale inzet:€0.01
Maximale inzet:€100
Rollen6
Paylines117 649
Jackpot:750
Uitkeringspercentage:96,22 %

Gerelateerde slots-artikelen:

Graphics en symbolen

starquest gokkastEr zijn heel wat symbolen terug te vinden bij Starquest. Zowel het Starquestteken, groene, rode of blauwe juwelen en enkele kaarten kunnen op het scherm verschijnen. Voor de gokkast werden enkel de negen, tien, boer, dame, heer en aas uit het kaartspel gehanteerd. Naast de algemene symbolen kan ook de Wild terecht komen op je scherm. Het Wild symbool neemt een volledige rij in en kan tellen als elk symbool van het spel. Dit is interessant om winnende combinaties te vormen. Indien de Wild bijdraagt tot een winnende combinatie, krijg je bovendien een gratis spin.

Het grafische werk van het spel heeft als thema de ruimte. De speler bevindt zich in de stratosfeer van een planeet in het heelal. Het hoofdpersonage bij Starquest is een roodharige vrouw. Zij functioneert eveneens als het eerder besproken Wild symbool. Hoewel het thema van Starquest tot de verbeelding spreekt, blijft het grafische ontwerp van het spel eerder beperkt.

Gerelateerde slots-artikelen:

Speciale eigenschappen van het spel

De Starquest biedt enkele leuke extra’s aan die de gokkast interessant maken. Allereerst is er de Wild, die we eerder in het artikel reeds hebben vermeld. Het Wild symbool verschijnt in de vorm van de roodharige vrouw en neemt een volledige rol in. Haar aanwezigheid zorgt niet alleen voor een extra spin, maar kan je inzet tot vijfmaal verhogen.

Tijdens de extra spin blijft de Wild staan op het scherm en heeft het teken ook hier de mogelijkheid om te functioneren als de andere symbolen. Daarnaast worden de winnende lijnen op dezelfde wijze verhoogd als bij de eerste spin. Verschijnt er bij de extra draai opnieuw een Wild symbool, dan krijg je nogmaals een gratis spin. Ook hierbij blijven de Wild symbolen op het scherm staan en telt de verhoging uit de eerste spin. Dit geeft spelers de kans om leuke prijzen te winnen.

Bij Starquest hoort ook een bonus. Deze wordt geactiveerd wanneer op drie verschillende rollen het Starquest teken verschijnt.

Gerelateerde slots-artikelen:

Jackpot

Bij Starquest is eveneens een jackpot te winnen. Ook het enorme aantal winlijnen zorgt voor heel wat mogelijkheden om een aardige prijs te winnen. Daarnaast zijn de bonussen en het Wild symbool interessante aspecten voor je prijzengeld.

Gerelateerde slots-artikelen:

Conclusie

Starquest hoort bij de ‘Megawin’ gokkasten waar spelers de kans krijgen om op meer dan duizend verschillende manieren een prijs te winnen. Daarnaast heeft de gokkast een leuke grafische vormgeving en werd er gebruikt gemaakt van toffe symbolen. Hiermee doelen we voornamelijk op het Wild symbool dat in de vorm van een roodharige vrouw op je scherm verschijnt. De voordelen die bij het Wild teken horen, zijn bovendien een aangename extra voor zowel het spel als je portemonnee. Starquest is zeker en vast een aanrader voor iedereen die houdt van een gokkast met veel winlijnen.