Hall of Gods gokkast

hall of gods NL netent

Van oude relikwieën, geheime kisten, magische ringen tot hamers, de Noorse mythologie komt pas echt tot leven in de Hall of Gods slot van Netent. En zoals de naam al aangeeft, draait Hall of Gods volledig rond de Noorse goden Thor, Odin, Freay, Loki en Idun. Met op de achtergrond spannende drums die zichzelf opbouwen bij elke spin en overgaan in een opwindend ritme wanneer je een winnende lijn raakt. Hall of Gods neemt je mee naar de Noorse drakenwereld. Draken die je moet verslaan met hulp van de goden. En hoe meer mensen zich geroepen voelen te cruisen op een Viking schip, des te hoger de hoofdprijzen worden.

Hier kun je spelen op Hall of Gods:

Hall of Gods Basic Facts

Software ontwerper:NetEnt
Maximale inzet:€0.20
Maximale inzet:€50
Rollen5
Paylines20
Jackpot:Pogressieve hoofdprijzen. Hall of Gods heeft 3 hoofdprijzen: de mini, midi en mega jackpot. De mini jackpot laat je enkele honderden euro winnen, de midi enkele duizenden en de mega enkele miljoenen euro.
Uitkeringspercentage:96,5%

Gerelateerde slots-artikelen:

Grafisch ontwerp en symbolen

hall of gods gokkastHall of Gods speelt zich af op een Vikingschip. Het grafisch ontwerp is zeer gedetailleerd en overzichtelijk. Alle symbolen zijn ontworpen en prachtig versierd met klassiek Noors kunstwerk. Er zijn tien verschillende symbolen die op de rollen verschijnen: vijf hoogwaardige symbolen en vijf met een lagere waarde. De symbolen met hoge waarde beelden vanzelfsprekend de goden af. Met de roodharige Idun als laagste waarde. Loki volgt Idun op met een iets hogere waarde dan Freya en Thor en als laatste met witte baard de almachtige Odin. Andere symbolen met een lage waarde start met een open houten kist met appels, een bijl, een halsketting op een steen en Thor’s hamer. Een overladen zilveren en gouden ring draagt de hoogste waarde van de vijf kleinere symbolen. Een aan detail overladen gouden en zilveren ring dragen de hoogste waarden in de rangschikking van de kleinere symbolen.

Als joker wordt een draakachtig wezen weergegeven en daarnaast is er ook het symbool van een zwarte adelaar die op een graf zit. Drie adelaars geven je 10 gratis spins. Vier adelaars 15 spins en vijf adelaars 20 spins. Tijdens de gratis spins worden je prijzen verdrievoudigd.

Gerelateerde slots-artikelen:

Unieke speleigenschappen

Hall of Gods is een slot met 5 rollen en 20 winlijnen. Draai je op de rollen 3,4 en 5 de hamer van Thor dan wordt een bonusronde gestart. Je krijgt dan 15 schilden op je scherm en met de hamer dien je de schilden stuk te slaan. Achter de schilden kan een bedrag verscholen zitten of één van de 3 jackpots. Drie dezelfde symbolen bepalen jouw prijs en stoppen de bonusronde. Een van de jackpots trachten te bemachtigen is eigenlijk het uiteindelijke doel van dit spel. Bij elke inzet van een speler op Hall of Gods gaat een deel naar de 3 hoofdprijzen. Op die manier lopen de bedragen die te winnen vallen vrij snel op en een grote schat is waar elke Viking naar zoekt! Hoeveel de hoofdprijzen bedragen, staat altijd vermeld bovenaan het scherm. Het maximum bedrag dat reeds werd gewonnen met de mini jackpot staat heden op 8000 euro, de midi jackpot enkele honderd duizenden euro en de mega 7.5 miljoen euro.

Gerelateerde slots-artikelen:

hall of gods symbolen

Gerelateerde slots-artikelen:

Samenvatting

Hall of Gods dateert al van 2011, maar mag nog steeds toegevoegd worden aan de lijst van beste slotkasten. Een tiental spelers werden reeds miljonair met Hall of Gods. En ook jij maakt kans om die jackpot te winnen die je leven kan veranderen! Het bonusspel is zenuwslopend en verschijnt ook met regelmaat op het scherm. Hierdoor wordt het spel alleen maar leuker, want die bonusrondes is wat iedere Viking nodig heeft om die miljoenenschat te vinden en mee te nemen.