Hugo gokkast

hugo NL play'n go

Een van de nieuwste toevoegingen van Play’n GO, een Zweedse slotmachine ontwerper, is het spel genaamd ‘Hugo’. Een vriendelijk trolletje en hoofdpersonage uit een bekende tv-show voor kinderen in 1990. Hugo brengt je in de avonturen van de trol terwijl hij probeert om zijn familie te redden. De show was te zien in meer dan 40 landen en was tevens de basis voor een aantal video games. Met de slotkast Hugo stap je regelrecht in zijn avonturen en verdien je onderweg ook nog wat geld en wie weet stop je ook de niet-progressieve jackpot in je rugzak.

Hier kun je spelen op Hugo:

Hugo Basic Facts

Software ontwerper:Play’n Go
Maximale inzet:€0.01
Maximale inzet:€110
Rollen5
Paylines10
Jackpot:100.000 munten
Uitkeringspercentage:96%

Gerelateerde slots-artikelen:

Grafisch ontwerp en symbolen

hugo gokkastStap in het magische Koningsrijk van Hugo met leuke geanimeerde beelden. Zoals Play’n GO bekend staat in het brengen van unieke grafische ontwerpen, is het met Hugo niet anders. Alle symbolen hebben een grote cartoonachtige look die ervoor zorgt dat het spel een ware traktatie wordt voor het oog. Wanneer een winnende combinatie gemaakt wordt, volgt een geweldige serie aan animaties die je helpen grote geldprijzen te winnen. De slotkast Hugo staat voor alles wat familiair is aan de tv-show. Spelers kunnen dus symbolen op de rollen verwachten die verband houden met Hugo de tv-show. Alle belangrijke personages komen in het spel aan bod, namelijk: uiteraard Hugo zelf, Hugolina, Rit, Rat, en Rut, Hugo’s familie, en zijn aartsvijand Scylla. Het spel bevat ook geluidseffecten en muziek uit de oorspronkelijke tv-voorstelling.

Hugo is een slotkast met 5 rollen en 10 winlijnen. Naast de tv-show figuren beschikt Hugo ook over Wild symbolen (de vriendelijke trol Hugo staat als joker) en scatter symbolen die spelers helpen nog meer geld te winnen. De scatter symbolen zijn ook de sleutel tot de gratis bovenspel. Het spel waar de meeste van uw winnende combinaties zullen gemaakt worden.

Gerelateerde slots-artikelen:

Unieke speleigenschappen

Het spel Hugo start zoals elke slotkast. Maar wanneer je in het bovenspel komt wordt het heel interessant. Wanneer eender waar op de rollen 3 schatkistsymbolen verschijnen, wordt de ‘Treasure Chest’ bonus geactiveerd. Deze bonus geeft je 4 deuren en elke deur leidt tot een goudmijn. De kunst is hier om zoveel mogelijk schatten te verzamelen, zonder op de vriendelijke schurk ‘Don de krokodil’ te stoten. Het moment dat je hem tegen het lijf loopt, wordt het bonusspel beëindigt en keer je automatisch terug naar het basisspel. De grootste geldprijs die hier kan worden gewonnen is 150 keer uw inzet.

Gerelateerde slots-artikelen:

De gratis spinfunctie is de meest opwindende bonus van het spel. Deze functie wordt geactiveerd wanneer drie heksen hun intrede maken op de rollen. Je ontvangt dan 3 gratis spin-opties: de eerste is Afskylia, die jou beloont met 5 gratis spins en een vermenigvuldiger van 3; de tweede is de Hugoline functie, die jou beloont met 10 gratis spins en een vermenigvuldiger van 2 en de laatste is Don de krokodil, die jou beloont met 15 gratis spins en een vermenigvuldiger van 1.

hugo symbolen

Gerelateerde slots-artikelen:

Samenvatting

Hugo is een goedontworpen spel. Het speelt soepel en talrijke interessante bonussen werden vindingrijk toegevoegd aan de avonturen van Hugo. De grillige soundtrack kan misschien een verkeerde indruk geven, maar laat je er zeker niet door misleiden of teleurstellen. Play’n GO is er absoluut in geslaagd om met Hugo een klassieke slotmachine te bouwen die voornamelijk indruk maakt op de spelers. Zonder enige twijfel kunnen we zeggen dat wanneer je indertijd van Hugo hield, dit de juiste gokautomaat voor je is. Maar ook mensen die niet zo bekend zijn met Hugo de tv-show, wordt heel wat aangeboden.