Ghost Rider gokkast

ghost rider NL playtech

Het was even wachten op de nieuwe online video gokkast van Playtech maar eindelijk is het zo ver. En het lange wachten wordt beloond met iets wat zeker de moeite waard is. Ghost Rider maakt onderdeel uit van Playtech’s zogenaamde Marvel Movies Gokautomaten en is gekoppeld aan de 4 rijen progressieve jackpot. Wil je voor deze jackpot spelen dan dien je drie symbolen van dezelfde rij te draaien. Bekijk vooral ook het introductie filmpje wanneer je voor de eerste keer speelt. Het geeft je een kleine oriëntatie van wat er in het spel allemaal gebeurd. De held, Johnny Blaze, is een stunt motorrijder die het gevecht met de verschillende spoken aangaat. Hij sluit een verbond met de duivel om zijn Meester te genezen van een ongeneeslijke ziekte en daardoor staat zijn lichaam in brand en is zijn hoofd veranderd in een griezelig brandend doodshoofd.

Hier kun je spelen op Ghost Rider:

Ghost Rider Basic Facts

Software ontwerper:Playtech
Maximale inzet:€0.01
Maximale inzet:€2000
Rollen5
Paylines20
Jackpot:Ja
Uitkeringspercentage:97%

Gerelateerde slots-artikelen:

Graphics en symbolen

ghost rider NL gokkast

Zowel de held Johnny Blaze en Mephisto zijn ook symbolen op de verschillende rollen. Wanneer je 5x Blaze draait ontvang je een jackpot van maar liefst tienduizend munten. Omdat Blaze later in het verhaal bekeerd wordt tot het Christendom is er ook een Bijbel tussen de verschillende afbeeldingen te vinden. Andere symbolen zijn bijvoorbeeld het Ghost Rider Logo, en de brandende motorfiets. De afbeeldingen zijn van zeer goede kwaliteit en de animatie verloopt vloeiend. De geluidseffecten zorgen voor een echte beleving tijdens het spelen van het spel.

Gerelateerde slots-artikelen:

Speciale spel eigenschappen

Ghost Rider heeft drie symbolen die je in de gaten dient te houden. Het joker symbool heeft de afbeelding van een een brandend doodshoofd en kan alleen op de rijen twee, drie en vier verschijnen. Het zogenaamde scatter symbool is het Ghost Ride Logo en wanneer je er 2 of meer draait krijg je een geldprijs. Wanneer je het geluk hebt er drie of meer te draaien, krijg je toegang tot de gratis bonus draaironde. Tijdens deze ronde kun je tot wel 10 gratis draairondes verdienen en alle uitbetalingen worden verdrievoudigd. Verder goed nieuws is dat het brandende doodshoofd dienstdoet als een uitzettende joker tijdens deze rondes. Het bonus symbool tijdens deze ronde wordt weergegeven door een brandende motorfiets. Zodra deze op het rad verschijnt wordt een rad opnieuw geactiveerd wat al tot stilstand is gekomen zonder een winnende combinatie te vormen. Wanneer je alle vijf de rollen weer aan het rollen hebt gekregen, krijg je toegang tot de Ghost Hunt bonus ronde. Tijdens deze ronde dien je de Ghost Rider te assisteren in het vangen van 10 spoken waarvoor je uiteraard betaald krijgt.

Gerelateerde slots-artikelen: 

ghost rider symbolen

De Ghost Rider jackpot

Dit prachtige spel van Playtech heeft een progressieve jackpot. Dit betekent dat het bedrag van de jackpot niet vaststaat, maar afhangt van hoe vaak het spel gespeeld is. Hoe meer je dit spel speelt, des te groten wordt de jackpot. Wanneer je de jackpot wint, start deze weer opnieuw.

Gerelateerde slots-artikelen:

Conclusie

Playtech heeft wederom een prachtig spel weten te lanceren. Het feit dat het spel een progressieve jackpot kent en verschillende leuke bonus levels spreekt heel veel spelers aan. Grafisch ziet het er ook allemaal pico bello uit. De geluidseffecten zijn niet echt zeer bijzonder maar toch zeker van een prima kwaliteit. Wat het spel vooral leuk maakt zijn de verschillende bonus rondes.