Invaders gokkast

Invaders is een van de online video gokautomaten met als onderwerp de Invasie van Buitenaardse Wezens. In tegenstelling tot de andere ontwikkelaars van online video gokkasten software lijkt het erop dat Betsoft een niet zo optimistische kijk heeft op de afloop van deze invasie. Bij de meeste spellen zijn de buitenaardse wezens hulpvaardig en werpen zij zich op als leermeesters van de mensheid. Bij Invaders van Betsoft zijn de buitenaardse wezens vooral wreed en uit op vernietiging van de mensheid.

Invaders wordt gespeeld over 5 rollen en heeft 20 verschillende paylines, Het spel heeft verschillende speciale functies zoals jokers, scatter symbolen, verdubbeleaars, en bonus rondes.

Betsoft heeft gezorgd voor uitstekende geluidseffecten die perfect in het spel passen. Er is geen achtergrondmuziek, waardoor de geluidseffecten bij het draaien en tonen van een winnende combinatie nog meer tot zijn recht komen en zorgen voor een sfeer waarin over de intenties van de buitenaardse wezens niets te raden overlaat. Voor de liefhebbers van online video gokkasten gebaseerd op science fiction thema’s is dit spel een echte must.

Hier kun je spelen op Invaders:

Invaders Basic Facts

Software ontwerper:Betsoft
Maximale inzet:€0.20
Maximale inzet:€5
Rollen5
Paylines20
Jackpot:Ja
Uitkeringspercentage:96,5 %

Gerelateerde slots-artikelen:

Graphics en symbolen

invaders gokkastOnder de symbolen die bij deze digitale gokautomaat gebruikt worden zijn afbeeldingen van de rode planeet Mars, een buitenaards wezen, een meteoor, de geringde planeet Saturnus, een buitenaards wezen met rode ogen, een ruimtevaartuig, een krant met een artikel over een buitenaardse invasie en nog veel meer. Met andere woorden, de bedenkers en ontwerpers van deze symbolen hebben kosten noch moeite gespaard in hun poging een zeer spannend spel neer te zetten.

Uiteraard zijn er ook jokers in het spel gebracht. Een van de jokers is de krant met het artikel afgedrukt over de aanval van buitenaardse wezens. Het joker symbool in dit spel kan ieder willekeurig symbool vervangen, behalve dat van een ander speciaal symbool, zoals de scatter, de verdubbelaar en de bonus. Het scatter symbool wordt weergegeven door de afbeelding van een gigantische meteoor die door het Universum suist. In het uitbetalingsscherm wat is weergegeven in het spel vind je wat dit scatter symbool in de verschillende combinaties waard is. Er is ook een extra verdubbelaar in het basis spel waarmee je het ingezette bedrag behoorlijk kunt verdubbelen van 6 tot wel 50 keer!

Gerelateerde slots-artikelen:

Speciale spel eigenschappen

Het bonus spel van Invadors heet ‘Steel het goud’ en wordt geactiveerd wanneer er drie of meer bonus symbolen zichtbaar zijn over de verschillende rollen. En dan gat het echt leuk worden! Op dit speciale onderdeel kunnen veel prachtige prijzen gewonnen worden. Het buitenaardse luchtschip wat zich altijd in het onderste gedeelte van het spel bevind, vliegt opeens weg en opent een nieuw spel. Er worden drie verschillende huisjes getoond, en in deze drie huisjes bevind zich dus het goud. Wanneer je je keuze laat vallen op een van de huisjes wordt het hierin aanwezige goud direct aan boord van je UFO geladen. Een schitterende manier om extra speelmunten bij te verdienen.

Gerelateerde slots-artikelen:

invaders NL symbolen

De Invaders jackpot

Wanneer je het geluk hebt 5 afbeeldingen van UFOs op het beeld te draaien op de actieve rollen dan win je maar liefst 500 munten. De tweede prijs is echter de helft van het bedrag.

Gerelateerde slots-artikelen:

Conclusie

De Invaders online video gokautomaat van de bedenkers Betsoft is een zeer interessant spel. Het spel op zich wordt door sommige misschien als een beetje kaal ervaren, maar de prachtige grafische animaties en geluidseffecten maken het spel enorm dynamisch en vol energie. De winnende combinaties lichtten op en de UFO vliegt heen en weer terwijl de rollen draaien. Ook het bonus spel is leuk bedacht en prima uitgevoerd. Het zoemende geluid van de het ruimtevaartuig wat op de achtergrond wordt gespeeld kan een beetje op de zenuwen werken, maar het draagt zeker toe tot de algehele sfeer van het spel.