Wicked Circus gokkast

wicked circus NL yggdrasil

Het circus komt naar de stad, maar dan wel een circus met de lichten uit en een ietwat griezelige twist. Eentje die je doet bibberen en naar het puntje van jouw stoel doet schuiven. Wicked Circus is het derde ontworpen spel van Yggdrasil Gaming in de Jokerizer reeks. Terwijl de clown eerst als aangenaam en vriendelijk wordt voorgesteld in de ‘Jokerizer slot’ werd al snel duidelijk dat hij in de opvolger ‘Dark Joker Rizes slot ook een duistere kant heeft. Nu is hij dus weer terug in de Wicked Circus slot. Met uiteraard een compleet nieuw avontuur. En doordat de clown nogal vrij duister optreedt en toch wel tamelijk gestoord gedrag vertoont, wordt het spel er alleen maar interessanter door. Zo zitten er heel wat nieuwigheden verwerkt in dit derde clown-spel van Yggdrasil. Dankzij de angstaanjagende extra bonussen die de makers er aan hebben toegevoegd, is het een spel geworden die voor een grote winst kan zorgen en laat dat nu net zijn waar menig gokker naar zoekt, nietwaar?

Hier kun je spelen op Wicked Circus:

Wicked Circus Basic Facts

Koop een ticket en ga naar dit circus!

Software ontwerper:Yggdrasil Gaming
Maximale inzet:€ 0.10
Maximale inzet:€10
Rollen5
Paylines10
Jackpot:6.000 munten
Uitkeringspercentage:96,3%

Gerelateerde slots-artikelen:

Spelen Wicked Circus

wicked circus gokkastWicked Circus heeft de tongen losgekregen in de online gokwereld. Het spel heeft alle benodigde ingrediënten voor een top slot. Sinds de release van Wicked Circus dient de concurrentie iets harder te lopen voor hun geld. Laten we eens kijken waar zoveel ophef over gemaakt wordt.

Grafische vormgeving en symbolen

Wicked Circus is een slot met 5 rollen en 10 winlijnen waar de gebruikelijke fruitsymbolen opnieuw in verschijnen, namelijk: de sterren, de zevens, de bellen, de druiventrossen, de kersen en de citroenen. Maar deze symbolen zijn niet de symbolen waarmee hoge winsten kunnen gemaakt worden. Toch moet gezegd worden dat hun grafisch ontwerp adembenemend realistischer werd, vergeleken bij de 2 voorgaande edities.

Gerelateerde slots-artikelen:

Unieke speleigenschappen

De grote winst ligt in het spelen van het bovenspel (Jokerizer mode) waar mysterywins op je wachten en je op willekeurige momenten verrassen. Zo’n mysterywin word je door Wicked Circus hartelijk aangeboden wanneer 3 of meer clowns op je rollen verschijnen. Het prijzengeld dat erbij hoort is niet mis: 2 clowns laat je 40 tot 400 munten winnen, 3 clowns 500 tot 1.000 munten, 4 clowns 800 tot 3.000 munten en 5 clowns 2.000 tot 6.000 munten.

De Jokerizer mode kan je activeren met het gewonnen prijzengeld. In feite komt het erop neer dat zodra je het (normale) spel start, je gewonnen geld automatisch wordt verzameld. Telkens wanneer je winnende combinaties maakt, verschijnt de griezelige clown die je ongedwongen uitnodigt naar het bovenspel. Het is dus geen verplichting. In dit bovenspel ligt de minimale inzet hoger, maar laat dit geen reden zijn om het niet te spelen want de Jokerizer mode is waar het allemaal gebeurt. Het bovenspel kan trouwens ten allen tijde stopgezet worden door de speler, wat ook zal gebeuren wanneer er een mystery win van 500 munten of meer gewonnen wordt.

Gerelateerde slots-artikelen:

wicked circus symbolen

Gerelateerde slots-artikelen:

De meest unieke eigenschap van Wicked Circus is de hold functie. Deze functie laat je met een grotere inzet een hogere mystery win pakken. Niet onbelangrijk dus! Hoe werkt het? Wanneer er in het bovenspel 2 of meer clowns op je rollen verschijnen, dan worden je 2 mogelijkheden aangeboden. De eerste is het spel stoppen en de winst nemen. De tweede is kiezen voor de hold functie. Deze functie vriest de reeds verkregen clowns vast en laat de andere rollen draaien met een verhoging van 60 munten per draai. Hierdoor wordt de kans op een mystery win groter en hoger.