Captain Cash gokkast

Captain Cash is een online video gokautomaat ontwikkeld door de grote software ontwikkelaar Bestsoft. Een simpel en klassiek uitziende online gokkast met 3 rollen en 5 verschillende paylines die een uitbetalende combinatie kunnen vormen. Het geheel doet heel retro aan en spel is dan ook zeer populair bij de spelers die nog de echte oude gokkasten in de kroegen kunnen herinneren. Met het spelen op een online video gokkast van Betsoft kunnen de spelers erop vertrouwen dat hun privacy gewaarborgd is en er geen vervelende virussen of pop ups op hun desktop computer of mobiel apparaat geïnstalleerd worden. Uiteraard worden de persoonlijke gegevens van de spelers ook niet doorverkocht aan derden of gebruikt voor reclame doeleinden. Captain Cash is geschikt voor spelers van ieder niveau en heeft over de hele wereld veel succes geboekt.

Hier kun je spelen op Captain Cash:

Captain Cash Basic Facts

Software ontwerper:Betsoft
Maximale inzet:€0.20
Maximale inzet:€5
Rollen3
Paylines5
Jackpot:Ja
Uitkeringspercentage:96,2 %

Gerelateerde slots-artikelen:

Graphics en symbolen

Captain cash gokkastTijdens het spelen op de online video gokkast Captain Cash van Betsoft worden spelers herinnerd aan de goede ouwe tijd van de echte gokkasten, die in menige kroeg of clubhuis te vinden waren. Captain Cash heeft als thema Piraten, en de verschillende symbolen zijn dan ook weergegeven in afbeeldingen van een Schatkist, een schatkaart, piraten vlaggen. Uiteraard zijn ook de standaard kaartafbeeldingen 10, Boer, Vrouw, Heer, Aas en Joker in het spel opgenomen. De piratensymbolen hebben een hogere waarde als de kaartsymbolen. De drie knoppen om de verschillende rollen tot stilstand te brengen zitten aan de onderkant van het scherm. Aan de linkerkant van het scherm wordt in een hel handig overzicht weergegeven hoeveel de speler heeft ingezet per ronde, heeft gewonnen en wat het totaal aan speel tegoed is. De minimum inzet bedraagt 5 eurocent, het maximaal in te zette bedrag is 1 euro.

Gerelateerde slots-artikelen:

Speciale spel elementen

Alhoewel het spel in heel veel opzichten vergelijkbaar is met de klassieke gokautomaten zijn er toch wat verschillen op te merken. Bijvoorbeeld op het gebied van jokers en de mogelijkheid om op meerdere rijen tegelijk een kans om te winnen te maken. Het joker symbool bestaat uit een afbeelding van Captain Cash zelf. De Joker kan gebruikt worden om alle andere symbolen te vervangen om hiermee meer kans te creëren op het maken van een winnende symbolen combinatie.

Gerelateerde slots-artikelen:

Captain Cash jackpot

Zoals bij de meeste spellen van Betsoft heeft het spel ook een jackpot. Deze is echter alleen te activeren wanneer het maximale bedrag wordt ingezet. Hiervoor is de aparte Max Bet knop bedacht, die na activering direct het maximale bedrag van uw speeltegoed op de weddenschap inzet. Hierbij merken wij op dat het wel even opletten geblazen is. In het begin is het vrij gemakkelijk deze knop per ongeluk in te drukken en dus het volle bedrag in te zetten. Soms is het in werking zijn van deze eigenschap niet goed zichtbaar op de online gokkast, waardoor het voorkomt dat de speler zonder het te beseffen zijn inzet heeft verhoogd tot het maximaal toegestane bedrag.

Gerelateerde slots-artikelen:

Conclusie

Captain Cash is een geweldig spel om te spelen. Niet alleen de liefhebbers van de echte oude gokkasten zijn tot dit klassiek vormgegeven retro spel aangetrokken. Met zijn 3 rollen en maar 5 verschillende uitbetalende combinaties lijkt dit spel misschien op het eerste gezicht heel simpel, maar het tegendeel is waar. Captain Cash weet als geen ander de aandacht van de speler vast te houden en de speler aan te zetten een bepaalde weddenschap aan te gaan. De bedragen die gewonnen kunnen worden zijn wellicht niet groot, maar daarvoor krijgt de speler wel uren speelplezier.